مربوط به پست قبل
ساعت ٩:۳٦ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۱۳ تیر ،۱۳٩۱  کلمات کلیدی:

هی گفتین سرویست خوشگله خوشگله گفتم آدرسو بهتون بدم .من سرویسها و لیوانهام و معمولا" هدیه بخوام واسه کسی بخرم از همینجا میگیرم.آدرس:‌بر دبی -اول مینا بازار -الفهیدی اسم مغازشه مغازش کوچیکه ولی ظرفهای شیکی داره جدیدا"‌هم کلی ظرفهای رنگی که حالت قدیمی داره آورده .دنی رو هم بردم همینجا سرویسشو گرفت.

سینی هم که گفتم از home decore گرفتم اکثر مرکز خریدها شعبه داره ولی من از سیتی سنتر مردف خرید کردم.

بریم در مورد دسر ها چیز کیک که لینکش همین بغل وبلاگم هست ( آشپز خانه کوچک من)

اما دسر که اسمشو نمیدونم خودم هر بار یه چیزی باهاش درست میکنم :

این همون سابو هستش ما تو شهرمون بهش میگین سابو یا سابدونه و حلواش هم میگیم حلوای سابدونه. ساجو میگن ساکو میگن ساگو میگن خلاصه مهم سا اولشه

این دونه های کوچولو داره که از نشاسته یک نوع درخت نخل به دست میاد .کلی هم ویتامین داره-باهاش میشه دسرهای خوشمزه ای درست کرد .

من یک کاپ از این ساجو رو میریزم تو کاسه و روش شیر میریزیم طوری که کل دونه ها رو بپوشونه و یه ذره هم بیشتر معمولا" شب این کار رو میکنم و صبح شروع میکنم به درست کردنه دسر ولی 4 ساعت هم کافیه هر چی بیشتر بمونه دونه ها نرم تر میشه.

شما میتونین جای شیر آب هم استفاده کنین ولی من چون طعمش خوشمزه تر میشه شیر میریزم. بعد توی قابلمه باز شیر میریزیم و دونها رو هم اضافه میکنیم.

بزارین کامل بپزه و اون مزه خامی رو نده .یه ذره گلاب و یک قوطی شیر نارگیل هم بریزین.من نارگیل دوست ندارم ولی شیر نارگیل تو غذا و دسر خوشمزه میشه.

بزارین تا کاملا" بپزه البته دونه ها کامل نرم نمیشه هااا فقط میگم مزه خامی نده.

حواستون باشه مرتب به هم بزنین تا تهش نگیره.

بعد میریزن تو یک کاسه پنیر کی-ری والله شرمنده  اسمشه چی کار کنم بهش اضافه میکنی

حالا شما یه پنیر با ادب تری داشتی هم اشکال نداره همونو بریز.بعد هم شیر عسلی بهش اضافه میکنی

من همیشه این مارک رو استفاده میکنم فرقی نمیکنه هر چی استفاده کردین خوبه.

خامه هم بریزین حالا اگه دوست داشتین هم نریزین .

خلاصه که همه اینا رو قاطی میکنی میریزی تو میکسچر و همه رو مخلوط میکنی .

بعد میریزی تو لیوانای کوچولو یا کاسه یا هر چی و میزاری تو یخچااال .

وااااای یادتون باشه با چشمانی بسته بخوری این دسر کش میاد وقتی هم میخوری دونه های خوشمزه سابئ یا ساجو یا ساکو یا ساگو میاد زیر دهنت و محشره.

یک نوع دیگه هم درست میکنم فرقش اینه جای شیر نارگیل بعد که از گاز آوردم بیرون توش شربت ویمتو میریزم خیلی کما رنگش صورتی خوشگل میشه.

دیگه دیگه آآآهان مرغ با سس قارچ:

اول اینکه من اگه مهمون داشته باشم از کره استفاده میکنم از خامه استفاده میکنم از روغن استفاده میکنم حالا یک شبه دیگه میخواستی نیای مهمونی اومدی مهمونی باید بخوری دیگه !

حالا من اندازه دقیق نمیدونم همون کاری که میکنمو میگم

پیاز رو خر کن نگینی با کره تفت بده رنگش که عوض شد مرغ که تیکه تیکه کردی رو اضافه کن یاز نفت بره بعد روش کمی آب جوش بریز تا بپزه.

میتونی مگی یا ماجی هم بریزی توش.اخرش که دیگه داره میپزه نمک و زرد چوبه و کمی زعفرون و کمی فلفل قرمز اضافه میکنی.

تو یک ظرف دیگه قارچ رو تفت میدم خسیس بازی هم در نیار قارچ فراوون بریز بعد تو کره تفت میدم بعد یک قاشق غذاخوری آرد ذرت اضافه میکنم باز تفت میدم و بعد شعله رو کم خامه رو اضافه میکنم کمی نمک و کمی فلفل سیاه میزنم و میریزم رو مرغ یک همی میزنیمو میخوریم.

اگه سس قارچ غلیظ شد بهش آب مرغ رو اضافه کن اگه رقیق آرد .

سوالی چیزی داشتین در خدمتم ماچ