یک دسر خوشمزه
ساعت ۱٢:٢٥ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٠ اردیبهشت ،۱۳٩۱  کلمات کلیدی:

این دسر رو واسه مامان خانمی عزیزم میزارم .

سنی جونم شرمنده که گیاهی نیستااا خجالت

من اسمش رو گذاشتم دسر لیوانی.

اینجا تو مهمونیا مد شده دسرها رو تو لیوان یا استکانهای کوچولو کوچولو سرو میکنند که اتفاقا" اشتها آورتره چون گوچولو هستش اکثرا"‌دوست دارند امتحانش کنند.

مواد لازم:

بیسکوییت اریو (orio) به تعداد

کیک ساده وانیلی 1 عدد‌(من از این کیکهای آمادهای استفاده میکنم )

شیر 2 cup

شیر نیدو یا شیر خشک (3 قاشق غذا خوری)

گلاب 3 قاشق غذاخوری

پودر هل به مقدار بسیار کم اگه نداشتین هم اشکال نداره

آرد ذرت 3 قاشق غذا خوری

خامه 1 بسته

 شکر مقدار خیلی کم این مایعش شیرینیش نباید زیاد باشه

نان تست 5 عدد

شکر برای کارامل کردن نان تست 4 قاشق غذاخوری

این عکس بیسکوییت اوریو هستش حالا اگه عین همین گیرتون نیومد یا تو ایران نبود میتونین از بیسکوییتهای شکلاتی دیگه استفاده کنین.این بیسکوییتها رو دو لایه رو جدا کنید و هر لایه رو بزارین تو لیوان کوچولوها البته قبل از اینکه بزارین اول بزنین تو شیر مایع بعد بزارین تو لیوان

لایه دوم کیکها رو به قطعات کوچیک تقسیم کنیدو بزارین روی بیسکوییتها

 

حالا مواد سفید رنگ:شیر و پودر شیر و شکر و گلاب و پودر هل و آرد ذرت همه رو کامل به هم بزنین وقتی دیدین صاف صاف شده و گلوله گلوله نیست بریزینش تو قابلمه و روی گاز و مرتب به هم بزنین با شعله کم یه ذره حوله میخواد همینطور به هم بزن بزن تا اینکه احساس کردی داره غلیظ میشه حواستون باشه مزه خامی آرد ذزت نده ها.

بعد خامه رو اضافه کنید و باز به هم بزنین .غلیظ که شد ( نه خیلی غلیظ) با یک قاشق بریزین توی لیوانها .وبزارین توی یخچال.(میتونین بدون خامه هم درستش کنید )

نان تست رو دور برش رو میبرین و اون وسطش رو با دست قطعات خیلی خیلی کوچولوش میکنین نه پودرا کوچولو مثل بالا.شکرتون رو بهش اضافه میکنین میریزی تو ماهی تابه با شعله کم همینجور به هم میزنین تا کاراملی بشه و رنگش قهوه ای  بشه نسوزه هااا.

اینجوری بشه.اصلا"‌مشخص نمیشه نونه.این نونه رو مرحله آخر که میخواین سرو کنین درست کنین بهتره که اون دسر سرد رو با این کریسپیهای گرم بخورون .

باور کنین عالی میشه

و این هم عکسش