pic2
ساعت ۱٠:٥۸ ‎ق.ظ روز شنبه ۱٤ آبان ،۱۳٩٠  کلمات کلیدی:

ا

اینجا دیسکو محترمانه بود!

من نمیدونم چرا همه سگهای اونجا یه گوشه افتاده بودن و خواب بودن!!!

خدای نزدیک هتلمون.خداهای اونجا انگار خیلی آب و آبمیوه دوست داشتن همش آى میوه بود جلوشون اونم با نی!

این هم همون املتهتی خوشمزه هتل

 

 با عرض شرمندگی فقط ببینین چقدر غذا برداشتیم و فلفولی چند تا نووووون!

همونجایی که رفتیم ماساژ

سفاری

شیرینیهای خوشمزه ای که با نارگیل درست کرده بودند

این هم شیرینی همراه با چای تایلندی

گاو مورد علاقه فلفولی یا نه بوفالو فکر کنم

اینجا هم رفتیم گاو سواری

زمین برنج

راهنمای تورمون و معرفی برنجا!

اینجا دارن برنجا رو با پوستش میکوبند که خیلی هم کار سختی بود حتی آقایون به زحمت انجام میدادن ولی این خانمه تند تند و با قدرت زیاد این کار رو انجام میداد

برنجها رو با این حرکت خانم تمیز میکردن و برنج به 3 قسمت تقسیم میشد که از قسمت درشت و میمه درشت و ریزش استفاده میکردن و هیچ قسمتش رو دور نمیریختند.

نارگیلها رو با این وسیله تیز پوستش رو میکندند و با همین وسیله رندش میکردند.

این رنده نارگیلها رو با آب فکر کنم میزاشتن انقدر بجوشه حدوده 6 یا 7 ساعت تا روغن روش بیاد و این روغن میشه همون روغن نارگیل.که ما همونجا دو شیشه روغن نارگیل تازه رو خریدیم

من نارگیل دوست ندارم ولی نمیدونم این چی بود که با نارگیل درست کرده بودند و خیلی هم خوشمزه بود !

اینجا دارن آشپزی تایلندی میکنن این سبزی که مثل پیازچه هست میبینین این همونیه که باهاش کرم و اسپری ضد حشرات رو درست میکنن

نتیجه غذای این خانم برنج تازه و این مرغ شد

این آقا در شب درختها رو خط میندازه واسه همون پلاستیکا که گفتم میاد بیرون!و جون کارشون تو شبه بالا سرش چراغ داره.

درخت رو اینجوری برش میدن بعد این مایع سفید رنگ رسخته میشه تو پوست نارگیل که به حالت کاسه زیرش بسته شده.

صبح که شد این پلاستیک رو از دیگه سفت شده از کاسه میارن بیرون

و اونو با این غلطک صاف میکنند

تا اینکه به این شکل بشه

ادامه دارد ....